Contact & Info

StaandHeeft u vragen en/of wilt u een vrijblijvend gesprek over advisering, gespreksleiding, coaching of training en opleiding, dan kunt u altijd contact opnemen via:

info@arpad-advies.nl
T  06 204 16 387

Portfolio
De afgelopen jaren is gewerkt voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende opdrachten. Opdrachtgevers zijn diverse provincies (o.a. Flevoland, Utrecht en Noord-Holland), gemeenten, een gemeenteraadsfractie van een middelgrote gemeente, enkele projectontwikkelaars, een recreatieondernemer, diverse windmolenpark ontwikkelaars, startende innovatieve onderneming, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, de Vereniging Nederlands Cabinepersoneel, etc.
De opdrachten liggen voornamelijk in het behartigen van belangen van de opdrachtgever bij overheidspartijen. Niet alleen concrete lobby, maar ook als mediator bij conflicten met overheden. Soms ook in de rol van projectleider. Altijd op het snijvlak tussen opdrachtgever en de politiek. Daarnaast als gespreksleider ervaring bij diverse opdrachtgevers, voornamelijk provincies en gemeenten (o.a. provincie Noord-Holland, Flevoland, gemeente Hilversum, etc.).

Curriculum Vitae
Voor een uitgebreid Curriculum Vitae kunt hier een pdf downloaden .
Curriculum Vitae – Dimitri Arpad (download)

Artikelen en bijdragen.
In het Curriculum Vitae zijn drie artikelen genoemd, deze kunt u hieronder vinden:
1. Bestuurswetenschappen, Waarheen met het Waterschap?, enkele scenario’s verkend, D.D. Arpad en G.M. Biermann, nr.6, 2008;
2. Bestuurswetenschappen, Opgeblazen kritiek op de provincie, een reactie op Klaartje Peters, D.D. Arpad en G.M. Biermann, nr. 4, 2007;
3. Openbaar Bestuur, Het middenbestuur in discussie, D.D. Arpad en T.M.D. Dabwe, juni/juli 2007.

Verder is transparantie in het vak van Public Affairs van groot belang, zie ook het volgende artikel uit de NRC Next van 22 februari 2011 waaraan actief is meegewerkt door Dimitri Arpad. 

Overige informatie.

Arpad-Advies B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (Amsterdam), onder nummer: 77335384

Op de producten en diensten van Arpad-Advies B.V. zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. De leveringsvoorwaarden kun u hier downloaden:
Leveringsvoorwaarden Arpad-Advies B.V. (download)

Arpad-Advies B.V. is een werkmaatschappij van Arpad-Beheer BV.